PRP/ RF Meso Gun

prp

PRP (platelet-rich plasma = plasmă îmbogăţită cu trombocite) 80 Euro
PRP/RF Meso Gun pentru reîntinerire si regenerare 150 Euro

PRP – îtinerire cu celule stem si factori de creștere, plasmă îmbogățită cu trombocite din propriul corp. Revitalizează orice persoană care dorește un aspect al pielii mai tânăr, mai luminos și mai proaspăt, in mod natural, fara riscuri, complicații sau efecte secundare. Rezultatele excelente obținute in mod constant fac ca aceasta procedură să fie una dintre cele mai solicitate.

Folosind resursele proprii, practic nu exista risc de alergii sau infecții, iar rezulatatele obținute vor fi cât se poate de naturale. În același timp se mențin pe termen lung, conferind pielii un plus de fermitate, elasticitate si strălucire.

  • Se obține un ten luminos, micșorarea porilor, creșterea elasticitații și fermității pielii.
  • Tratamentul cearcănelor și a culorii negre-violacee din jurul ochilor.
  • Revitalizarea pielii la nivelul feței, gâtului, decolteului, mâinilor.
  • Rehidratarea pielii uscate, imbătrânite, stimularea producției de colagen si elastină.
  • Terapia semnelor de îmbătrânire cutanată: riduri fine, pete pigmentare.
  • Terapia leziunilor acneiforme si terapia cicatricilor post-acnee.
  • Tratamentul alopeciei (cheliei), seboreea capului, păr subțire, fragil.

Tratamentul cu plasmă îmbogățită cu trombocite este disponibil atât in varianta clasica PRP, cât și PRP/RF Meso Gun. Pe baza experienței acumulate, am perfecționat modul de preparare și administrare al PRP ajungând la un tratament complex și inovativ – PRP/RF Meso Gun. Folosesc un dispozitiv cu o tehnologie avansată ce are la bază tehnica de combinare a Nanotehnologiei Biologice. Se combină radiofrecvența focalizată 4MHz și fototerapia cu infuzarea automată a plasmei printr-un microaplicator cu pini speciali, din titan si vanadiu. Această terapie combinată este extrem de eficientă pentru o revitalizare și o rejuvenare foarte puternică.

Precauții si recomandări

Cu trei zile înaintea şedinţei se recomandă hidratare intensă cu apă, sucuri naturale şi o dietă bazată pe fructe şi legume, fără ciocolată, prăjeli sau alcool şi nu se recomandă ingestia de mâncare cu patru ore înaintea şedinţei de PRP.

În cazul următoarelor situaţii medicale, terapia cu plasmă îmbogățită cu trombocite (PRP) nu ar trebui efectuată: afecţiuni ale trombocitelor, coagulopatie, hepatită, boli infecţioase, tratament anticoagulant cronic, afecţiuni de colagen, cancere, afecţiuni autoimmune sau folosirea de medicamente imunosupresore, epilepsie, abuz de alcool sau perioada menstruală,

Pentru terapia PRP/RF Meso Gun există contraindicații în cazul bolilor care pot fi stimulate de lumină la lungimile de unda utilizate, cum ar fi Lupus Eritematos Sistemic, Psoriazis, Porfirie si Epilepsie, pentru pacienții cu tratament sistemic cu corticosteroizi precum și pentru medicamentele sau suplimentele cunoscute pentru că induc fotosensibilitate la lungimile de undă folosite cum ar fi Isotretinoin sau Tetraciclina. Nu se recomandă in primele 3 luni după tratament facial cu laser sau peeling profund. Nu se recomandă pentru pacienții cu pacemaker si defibrillator intern.

Se recomandă evitarea expunerii la soare, solar, băile fierbinţi sau saună 48 de ore după procedură. Trebuie folosită o cremă de protecție solară ridicată (SPF 50+) și să se protejeze zona tratată de soare cel puțin 2 săptămâni după tratament.