Contact

Contact Doctor Adrian Caramida – programează-te pentru o consultație la Dr. Adrian Cărămidă!
Medic primar chirurgie plastică, microchirurgie reconstructivă și estetică

Consultația initială și programarea sunt gratuite pentru procedurile estetice.
Pentru a te programa la o consultație apelează numărul de telefon de mai jos.

Dr. Adrian Cărămidă

Sunt doctorul Adrian Cărămidă, medic Chirurgie plastică, estetică și microchirurgie reconstructivă, Doctor în științe medicale.

  • Drept de liberă practică medicală în Romania emis de Colegiul Medicilor din România și grad profesional de medic primar
  • Drept de liberă practică medicală în UK și grad profesional de Consultant Plastic Surgeon, emis de GMC – Colegiul Medicilor din Marea Britanie.

Vă aștept la Centrul Medical Fortis unde vă pot oferi consultații și servicii de chirurgie și medicină estetică. Pentru consultații și intervenții de chirurgie plastică și reparatorie mă găsiți la Spitalul Clinic Municipal de Urgență Timișoara.

Contact Doctor Adrian Caramida

Mi-am efectuat studiile universitare la Facultatea de Medicină și Farmacie ”Victor Babeș” din Timișoara (orașul meu natal). În continuare am ales să mă specializez în chirugie plastică și estetică. Parcursul meu profesional post–universitar a fost și este marcat de o dorință constantă de perfecționare.

Pe parcursul celor 6 ani de specializare în chirurgia plastică și estetică, am avut onoarea de a lucra sub coordonarea Prof. Dr. Tiberiu Bratu și a Dr. Gheorghe Noditi. Unii dintre cei mai renumiți chirurgi plasticieni din țara și din a căror vastă experiență am avut privilegiul de a învăța și aplica.

Pentru materializarea științifică a cunoștințelor teoretice și practice acumulate, mi-am elaborat și susținut teza de doctorat. Astfel am dobândit titlul de Doctor în științe medicale.

Medic chirurgie plastică, estetică și microchirurgie reconstructivă, Doctor în științe medicale.

Ca medic specialist mi-am început activitatea în cadrul Spitalului Clinic Municipal de Urgență Timișoara unde mi-am câștigat locul în urma susținerii unui concurs pe post.

Deoarece medicina estetică a reprezentat și reprezintă pentru mine o pasiune, o provocare și o preocupare constantă am început totodată activitatea medicală privată. Pentru a fi cat mai performant în acest domeniu, pe lângă numeroase cursuri teoretice și practice, participări la congrese naționale și internaționale, am urmat un program de supra-specializare în chirurgie estetică și cosmetică în Brazilia. Program sub directa îndrumare a renumitului Prof. Dr. Fausto Viterbo – Botucatu, Sao Paulo, Brazilia.

Dorința de a ști mai mult și de a fi la curent cu cele mai noi tehnici chirurgicale din lume, m-a determinat să profesez începand cu anul 2015, într-unul dintre cele mai performante sisteme medicale din lume. NHS UK – Sistemul Național de Sănătate din Marea Britanie. Aici mi-am desăvârșit formarea profesională în cadrul mai multor spitale renumite: Stoke Mandeville Hospital, Derriford Hospital Plymouth, South Tees Hospital NHS Foundation Trust, University Hospital of North Durham, Bedford Hospital South Wing. Experiența acumulată în Anglia pe parcursul anilor, totalizând sute de intervenții chirurgicale.