Pacienți

Injectare acid hialuronic buze

Cel mai bun medic! Ma bucur ca m-am lasat pe mainile domnului doctor Adrian Caramida! Este singurul medic la care revin cu drag si cu zambetul pe buze de fiecare data. Il recomand cu incredere si caldura pentru orice procedura.

Doina D

Blefaroplastia superioara & PRP

Domnule doctor Adrian Cărămidă, vă sunt profund recunoscătoare pentru că mi-ați luminat chipul, folosind experienta dumneavoastră.  Sunteți un OM minunat și un profesionist desăvârșit! Vă mulțumesc și vă doresc să aveți succes in tot ceea ce întreprindeți!

Dori R

Crioterapia – terapia prin inghetare cu azot lichid

După ce am suferit aproximativ 7 luni din cauza verucilor ajungând aproape sa nu mai pot sa merg de durere, după ce am folosit toate cremele și tratamentele sugerate de dermatolog am fost trimisa la operație ajungând la dl. Adi ...

Ioana F

Interventie chirurgicala

Am fost foarte multumit de calitatea și rezultatele intervențiilor , dl dr Adrian Cărămidă dând dovadă de fiecare data de profesionalism și grijă deosebită pentru pacient. Il recomand cu încredere pe Dr. Adrian Cărămidă!

Ioan H

Injectare toxina botulinica

Recomand cu caldura pentru profesionalism, calitate si rezultate. E locul unde ți se ofera sfaturi sincere. Am avut o procedura de injectare cu toxina botulinica in zona frunții si in jurul ochilor si rezultatul a fost asa cum mi-am dorit! ...

Iolanda E

Blefaroplastia superioara

O intervenție de o calitate ireproșabilă, aspectul pleoapelor și al fetei s-a schimbat substanțial în bine. Experiența , profesionalismul și orientarea spre obținerea unor rezultate estetice deosebite îl recomandă – mulțumesc domnule doctor Adrian Cărămidă.

Rodica P

Augmentare mamara, acid hialuronic si tratamente faciale

Pe lângă profesionalism și serviciile ireproșabile de care sunt foarte mulțumită, de menționat răbdarea și caldura cu care sunt primita de fiecare data, la orice control, de dl doctor Adrian Cărămidă. Multumesc pentru tot! Recomand cu caldura!

Lucia P

PRP RF Mezo

Am făcut corecție șanțuri nazolabiale la domnul Dr. Adrian Cărămidă, zona necesita îmbunătățiri. După câteva zile de la procedură, zona s-a uniformizat, dar rezultatele au fost imediate. Mă simt mult mai bine când mă uit în oglindă. Un profesionist și ...

Diana P

Injectare acid hialuronic

Dl doctor Adrian Caramida este un adevarat profesionist, rabdator, explicit si pasionat de ceea ce face. Domnul doctor Adrian Caramida a “șters“ efectiv de pe fata mea 5 ani. Apelez cu incredere si il recomand cu drag pe domnul doctor.

Alexandra E